Wdrażanie Systemu HACCP

Podstawowym elementem naszej oferty jest kompleksowe wdrażanie systemu HACCP począwszy od projektu technologicznego poprzez tworzenie dokumentacji, wdrożenie HACCP, szkolenie personelu, audyty weryfikujące system oraz wszechstronne doradztwo. Celem wdrożenia systemu HACCP jest identyfikacja zagrożeń jakości żywności, ryzyka ich wystąpienia, na wszystkich etapach produkcji czy dystrybucji np. w restauracjach, stołówkach, u producentów potraw, w sklepach mięsnych, spożywczych, piekarniach oraz innych podobnych podmiotach.

Nasi konsultanci posiadają długoletnie doświadczenie i szeroką wiedzę na temat systemu dzięki czemu wdrożenie przebiegnie możliwie szybko i bezproblemowo. Oferujemy szczegółowe przedstawienie formalnych i prawnych wytycznych dotyczących norm zachowania bezpieczeństwa żywności i żywienia oraz  drobiazgową weryfikację systemów. Nasi klienci są dzięki nam na bieżąco ze wszystkimi zmianami prawnymi i mogą liczyć na naszą pomoc w tym zakresie.

Do realizacji każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie projektując rozwiązania HACCP ściśle dopasowane do potrzeb, profilu działalności i wielkości klienta.